top of page

Uw expert na een overlijden


Powered by:

start it kbc white mymorpheus.webp
jeune famille

De stappen na een overlijden zijn niet altijd gemakkelijk, vooral in deze momenten van verdriet. Jullie hebben ons veel geholpen. Zonder jullie zou het ons niet gelukt zijn. Ze hebben ons overal doorheen geloodst! En dankzij jullie was alles in korte tijd opgelost. Dank aan allen.

ONZE EXPERTISE

Expertise

Administratieve stappen

Contact met verzekeringsmaatschappijen, energieleveranciers, telefoonmaatschappijen, overheidsinstanties.... Wij nemen deze stappen voor onze rekening en handelen ze af op een efficiënte wijze, zodat de familie van de overledene zich kan focussen op wat echt belangrijk is voor hen.

Vrijgave van de bankrekeningen

Wij zorgen voor het verkrijgen van het attest van erfopvolging voor de erfgenamen en communiceren met de banken om de rekeningen binnen een optimale termijn vrij te geven volgens de instructies van de erfgenamen.

De aangifte van nalatenschap

Het indienen van een verklaring van erfrecht is een wettelijk verplichte procedure, die binnen de 4 maanden na een overlijden moet worden uitgevoerd. Wij zorgen voor de opstelling van de verklaring met de hulp van ons team van advocaten en juristen die gespecialiseerd zijn in erfrecht.

Femme regarde, vue

Wie zijn wij?

MyMorpheus wil families helpen om hun verlies op een serene manier te verwerken door hen te verlossen van alle zorgen die gepaard gaan met de nasleep van een overlijden. Om dit te verwezenlijken, verstrekken wij onze diensten aan de vele belanghebbenden die betrokken zijn bij de afwikkeling van het overlijden en de nalatenschap. Wij luisteren naar jullie reacties en gebruiken deze feedback voor een constante optimalisering van onze dienstverlening.

MEEST BEKEKEN ARTIKELEN

Juge

Door Olivier, erfenis expert

Gepost op 12 januari 2019

Hoe een erfrechtverklaring verkrijgen?

visibility (1).png

+10.000

Signature d'un contrat

Door Olivier, erfenis expert

Gepost op 2 april 2020

Hoeveel kost een attest of akte van erfopvolging in België?

visibility (1).png

+12.000

Jeune femme avec grand-mère

Door Olivier, erfenis expert

Gepost op 25 januari 2019

Wat is het verschil tussen een erfgenaam en een legataris?

visibility (1).png

+5,000

Bougie commémorative

Door Olivier, erfenis expert

Gepost op 25 juli 2021

Verzoek een bewijs van aanwezigheid bij de begrafenis

visibility (1).png

2543

bottom of page